on se nyt kumma kun kevättä ei saa millään tulemaan. Taas eilen tuli räntää ja yöllä oli ollut pakkasta.

Muutamia kuvia pihasta. Nämä kuvat ovat 'ennen' kuvia eli kaikki tämä tullaan muuttamaan. Nämä ovat peruja ent. asukkaalta (voisi kirota, jos kehtaisi)

530408.jpg

tälle mansikkamaalle pitäis vissiin tehdä jotain ??? No onneksi uudet taimet ovat lähteneet hyvin itämään ikkunalla, kasvilampun alla.

530415.jpg

tässä oli paju, vissiinkin joku hopeapajupuska, joka heivattiin pois koska vei pihasta puolet. Joka puolella nurmikkoa on pajun alkuja. *inhoaa*

530422.jpg

tämänmoinen 'kukkapenkki' ilmaisi olemassa olostaan. Kun muutimme kesäkuussa 2006 tässä kasvoi vain rikkaruohoja.... eli ei mitään käyttöä. Onhan se nyt nätti, mutta ei mitään iloa myöhemmin. Tämänkin kohta menee kasvimaaksi.

530425.jpg

tässä koko aidan mitta, ainut mitä tähän jätetään on kaunis sireenipuska, muuten koko aidan vierus menee uusiksi. *huoh* pistolapia ja harat on ostettu, mutta mistä sain käsivoimaa ja uuden selän. Tuossa vasemmalla näkyy sen stanan pajun jämät.

530430.jpg

tässä on sitten uusia kasvimaan asukkaita. Tomaateissa on nuppuja. Oliko se niin että tomaattien ensimmäiset nuput kannattaa nyppiä pois niin saa paremman sadon. Ikkunapöydällä näkyy myös NtiV:n tekemä pääsiäisliina.

Nyt lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon että pidän tästä kasvimaa blogista parempaa huolta.

Näihin flunssaisiin tunnelmiin

-k-