Kasvimaalla kokoistaa... pienet hennot taimet ovat joka kerta suuri ihmetyksen aihe. Jopa mansikka on lähtenyt itämään. Kuvia en taimilaatikoista laita nyt tähän postaukseen. Ihanaa seurata tuota kasvamisen ihmettä. Pienen pieni chili on nostanut päätään ja niin on monet muutkin. Lisää vaan äkkiä ja kevään tulla, tuosta takatalvesta huolimatta.

Kohta päästään ulko hommiin, eli pihan siivoukseen. Kasvimaatahan ei ulkona vielä ole, vaan se perustetaan tuonne aidan viereen. Ed. asukas on pitänyt aluetta kukkapenkkinä. Tämähän on toinen kesä minkä asumme tässä rivitalossa. Viime kesä meni ihmetellessä tuon tulevan kasvimaan kasveja. Paljonhan sieltä pukkasi esiin, mutta ei meille mieluisaa kasvistoa. Eli ei mitään hyötykasveja. Nyt on siis tarkoitus muuttaa tämä alue kokonaisuudessaan hyötykasveille. Toki sinne tulee myös yksivuotisia kukkia sekaan.

En ole koskaan perustanut kasvimaata, joten opettelua on. Mutta onneksi on paljon alan 'kirjallisuutta' netissä, josta on sekä huvia että hyötyä.

Näihin keväisiin tunnelmiin ja ajatuksiin

-k-